VITALITY.

Werken op body en Mind is de nieuwste trend

Jezelf voorbij lopen, stress, de dag heeft te weinig uren, slecht slapen, niet meer kunnen ontspannen, vage pijntjes en klachten…

Je herkent vast het bovenstaande, de hectiek met de bijbehorende stress krijgt steeds meer de overhand in ons dagelijkse bestaan.

Ons lichaam is sterk en kan zich keer op keer weer herstellen. Een machtig mooi fabriekje, totdat je lichaam de overload niet meer aan kan en je lichaam zich niet meer kan herstellen. Het is erin geslopen, dit is een langzaam proces ineens is het er en heb/krijg  je vage klachten. Je hebt vast wel eens om je heen gehoord, ‘ineens was ik ziek, ineens had ik een burn-out, ineens was ik allergisch”. Dat is niet zo, je lichaam kan het niet meer aan zich keer op keer te herstellen van de aan haar blootgestelde prikkels.

De weegschaal is uit balans, en het heeft tijd nodig weer terug in balans te komen.

Hoe fijn zou het zijn om meer ontspannen de dag door te komen, je minder vermoeid te voelen en weer vitaler te zijn? Beter te slapen, beter met stress om te gaan en minder prikkelbaar zijn.

De expert in huid en suppletie

Als huidspecialist probeer ik binnen mijn behandelingen de huid en huidzorgen op een holistische manier te benaderen en gebruik daarbij voor extra resultaten of alleen voor een stralende huid en vitaler lichaam de suppletie van ScKIN Nutricion. Ik ben getraind in deze orthomoleculaire voedingssupplementen door Caroline de Haas – orthomoleculair therapeut en huidtherapeut binnen ScKIN zelf.

Omotenashi Vitality & ScKIN Nutrition bieden een compacte lijn huidsuppletie van topklasse waarin sterk gewerkt wordt aan de huid en vitaliteit.

Gratis Advies

Boek in de online agenda een intake (20min.)

Wil jij graag persoonlijk advies op maat? Of heb je andere vragen? Dan help ik je graag!

Wij geven om de natuur

De in Nederland geproduceerde producten staan bekend om hun aandacht voor duurzaamheid en respect voor de natuur. 

Deze toewijding blijkt niet alleen uit de productieprocessen, maar ook uit de verpakkingen die worden gebruikt. 
 
Bij het ontwerpen van verpakkingen wordt er gestreefd naar het gebruik van voornamelijk gerecycled materiaal, waardoor de impact op het milieu wordt verminderd. 
 
De keuze voor verpakkingen gemaakt van voornamelijk gerycled materiaal is een positieve stap richting duurzaamheid en natuurbescherming. 
 
Wij vanuit ScKIN Nutrition laten zien dat ze we ons inzetten voor een groenere toekomst en dragen bij aan de ontwikkeling van een circulaire economie. 
 
Door bewust te kiezen voor verpakkingen die het milieu sparen, kunnen we samen werken aan het behoud van onze natuurlijk hulpbronnen en het creëren van een gezonde leefomgeving voor toekomstige generaties. 
 

ScKIN

 

Producten

ScKIN Collagen+
ScKIN Super Greens+
ScKIN Omega+
ScKIN Triple Magnesium+
ScKIN Vitamin C+
ScKIN Vitamin D+
ScKIN Control+
ScKIN B12+
ScKIN Barrier+

Bananen – choco – chil – bread

Heerlijk en super simpel!

Ingrediënten

  • 1 tl kokosolie
  • 3 rijpe bananen 
  • 50 gram ontpitte dadels 
  • 3 eieren 
  • 75 gram boekeiwit meel
  • 75 gram amandelmeel 
  • 2 tl wijnsteenbakpoeder
  • 2 el geraspte kokos
  • 2 el pompoenpitten
  • 1 el zonnebloempitten
  • grote hand walnoten grofgehakt
  • 1 tl zeezout
  • choco drops 80%

Benodigdheden

  • Blender 
  • Cakevorm 24 x 10 cm

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 °C en vet de cakevorm in met kokosolie. Doe 2 rijpe bananen met de dadels, eieren, boekeiwit meel, amandelmeel en het bakpoeder in de blender en mix tot een zacht geheel. Schep het beslag in een kom en doe er kokos, pitten, walnoten en zeezout bij. Voeg dan de derde banaan, in kleine stukjes gesneden, eraan toe.

Roer alles goed door elkaar en schenk in de ingevette cakevorm. Zet deze in de voorverwarmde oven en wacht 40 – 45 minuten.

Eet smakelijk!

Gezonde frisse salade

Ingrediënten

  • 1/2 grote bloemkool in roosjes gesneden 
  • 2 eetlepels chipotle in adobosaus
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 kop gekookte quinoa
  • 1/2 kop gekookte zwarte bonen
  • 1 kop mango in blokjes
  • 1 avocado in blokjes
  • 1/2 komkommer in plakjes
  • 2 eetlepels gemalen walnoten

Saus

  • 1/4 kop zonnebloempitten geweekt gedurende 30 minuten
  • 1/2 kop verse peterselie
  • 3 eetlepels limoensap
  • 1/2 cup amandel- of kokosmelk van het merk OAT
  • 1 knoflook teen
  • 1 jalapenos naar eigen smaak
  • Zout toevoegen naar eigen smaak

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden
  2. Meng chipotle en olijfolie. Combineer met de bloemkool. Bak gedurende 25 minuten.
  3. Blend de saus ingrediënten.
  4. Meng in een grote kom de bloemkool, bonen quinoa, komkommer, mango, avocado, walnoten en saus. Genieten!