skin. behandelingen

 

Je goed voelen en er goed uitzien zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Er is veel aanbod en steeds meer mogelijk. Omotenashi Skin. werkt vanuit een holistische visie betreffende huidverzorging en huidverbetering. Om de beste resultaten te behalen stemmen we behandelingen af met huidverzorging en voedingssupplementen voor thuis. Vaak in combinatie met specifieke behandelingen met innovatieve apparatuur om zo jouw behandeling op maat te maken. en samen te werken naar de mooiste huid voor jou om te stralen en je zelfverzekerd te voelen.

Bij Omotenashi Skin. geloven we niet in one-fit’s-it -all. Daarom bieden wij jou 2 top merken en de nieuwste trends op innovatieve apparatuur samen met jarenlange kennis. Wij geven je graag een goed advies op het gebied van zorgvuldig gekozen producten en behandelingen en zo samen te werken naar de mooiste huid voor jou om te stralen en je zelfverzekerd te voelen.

skin.

Skin. Dieptereiniging & Acne

Een glanzende huid met overtollige talgproductie, mee-eters en pijnlijke rood / paarse ontstekingen. Soms in delen van het gezicht soms in het gehele gezicht, hals, borst, schouders en rug.

Omotenashi. Skin. Body. Vitality.

Acné als huidaandoening heeft meerdere oorzaken en niet gebonden enkel aan de pubertijd waardoor behandeling ervan niet altijd even gemakkelijk is. Ook heeft de aanpak van acné vaak langdurig meerdere behandelingen en ondersteunende huidverzorging en suppletie voor thuis nodig. Hier geld vooral ‘ wees lief voor je huid’!

Na acné is er vaak sprake van “ rest – acné “ in de vorm van littekens en/of verkleuringen.

Voor deze huidzorgen heb ik specifieke behandelingen als Dermapen Microneedling en Peelings deze werken stimulerend op de huidgenezing en verminderen littekens en egaliseren de huid teint.

 

Behandelingen

ESSE Holistic Clarifying FACIAL

Een zuiverende helende behandeling perfect voor de vette huid met imperfecties en / of acne.

De focus ligt op diepte reiniging, helen en kalmeren hierbij wordt gebruik gemaakt van de unieke ESSE Clarifying lijn waarbij pre- en probiotica balans gaan brengen in de goede bacteriehuishouding van de huid om zo de acne bacterie ( propioni) bacterie geen ruimte en voeding  meer te geven zodat de huid kan normaliseren en herstellen. De FACIAL bestaat uit; welkomsritueel, reiniging, exfoliatie, drukpuntmassage/lymphedrainage, diepte reiniging, speciaal kleimasker met hoofdhuidmassage, speciaal serum en dag- nachtverzorging.

55 minuten € 83,50

ESSE Holistic Menportant FACIAL

De FACIAL voor de mannenhuid waar de aandacht ligt op intensieve reiniging, boost in hydratatie , e.v.t.baardproblematiek en welverdiende ontspanning. De behandeling bestaat uit een welkomsritueel met hoofdhuidmassage , reiniging en peeling, diepte reiniging, bij gewenst modelleren wenkbrauwen, oor- en neushaar, stimulerende gezichtsbehandeling- en schouder-/nekmassage, masker, serum en dag-nachtverzorging.

55 minuten € 69,50

Omotenashi. Skin. Body. Vitality.

Reinigen, onzuiverheden verwijderen, verzorging.

Resultaat: een zuivere huid, verkleinde poriën, balans.

30 minuten € 42,50

Omotenashi. Skin. Body. Vitality.

Reinigen, onzuiverheden verwijderen, verzorging.

Resultaat: een zuivere huid, verkleinde poriën, balans.

30 minuten € 45,-

Een Pitstop voor de herenhuid waar diepte reiniging en verwijderen van onzuiverheden aanbod komen maar zeker ook de voeding en ontspanning.

Omotenashi. Skin. Body. Vitality.

Dubbele reiniging, Peeling, verwijderen van onzuiverheden, massage van gelaat, nek en schouders en hoofdhuid met voedend masker.

45 minuten € 64,-

DE OXYGENEO+ , DE NIEUWE SUPER FACIAL VOOR EEN MOOIE, FRISSE HUID!

De OxyGeneo+ behandeling combineert de exfoliërende (peelende) werking van een milde microdermabrasie (zonder korreltjes), fruitzuurpeeling en zuurstoftherapie van binnenuit in één behandeling. 

Omotenashi. Skin. Body. Vitality.

Na een Geneo+ behandeling is de huid diep gereinigd, fris, glad en egaler. Er is geen hersteltijd waardoor je direct weer door kunt met je dagelijkse routine!

Direct na de eerste behandeling is een natuurlijk resultaat zichtbaar. Om het optimale resultaat te verkrijgen adviseren wij een kuur bestaande uit meerdere behandelingen. Dit zal het resultaat duurzaam maken en verdiepen. Geneo is ontwikkeld om op alle huidskleuren toe te passen.

Wij adviseren wel om tenminste 48 uur na de behandeling een hypoallergene (minerale) zon bescherming te gebruiken, geen andere behandelingen te ondergaan en het thuisverzorgingsadvies van de huidspecialist te volgen.
 

INHOUD BEHANDELING OXYGENEO 3-IN-1 SUPERFACIAL

 • Reiniging
 • Exfoliatie, verwijderen van dode huidcellen van de bovenste huidlaag, (oxygenpods)
 • Infuse, insluizen van werkzame stoffen
 • Oxygenate, verhoging van de natuurlijke zuurstofvoorziening
 • BioCellulose Anti-Aging vliesmasker
 • Afsluitende verzorging

Oxygeneo 3-in-1, 60 minuten € 91,50

Microneedling is een bewezen effectieve behandeling om de huid te stimuleren zichzelf te vernieuwen. Doormiddel van een electrische pen met 36 naaldjes maken we kleine kanaaltjes in de huid waarbij tegelijkertijd actieve werkstoffen in de huid worden gebracht.

Omotenashi. Skin. Body. Vitality.

Anders dan een Dermaroller zijn dit geen wondjes maar kanaaltjes die binnen 7 minuten weer sluiten. Dit is belangrijk zodat er geen kans op littekenvorming of infecties is.

Dit gecontroleerd ‘ stuk maken” van de huid wordt zeer effectief ingezet o.a. acne/rosacea, rest-acne/ littekens.

Om deze behandelingen uit te mogen voeren ben ik geregistreerd bij Dermapen en heb ik meerdere theorie- en praktijktrainingen gevolg en met certificaten afgesloten.

JE HEBT MAAR 1 HUID WEES ER ZUINIG OP

In principe is een microneedling behandeling voor iedereen boven 16 jaar geschikt. Een persoonlijke intake en goede voorbereiding/ nazorg van de huid is hier echter onlosmakelijk van elkaar.

 • Microneedling gehele gelaat 

60 minuten € 152,-

 • Microneedling gehele gelaat en hals

60 minuten € 180,-

 • Microneedling lichaam

75 minuten € 199,-

Specifieke lichttherapie met rood tot bijna insta-rood licht kalmeert de huid na intensieve specifieke behandelingen als b.v.  Dermapen Microneedling. Het genezingproces van de huid wordt geïntensiveerd en down-time verkort.

Omotenashi. Skin. Body. Vitality.

Voordelen:

 • Verzachten en kalmeren van o.a.reactieve-, acne-, rosacea-huid
 • Stimuleren van de fibloblasten waardoor meer activiteit in de aanmaak van Collageen en Elastine. Perfecte ondersteuning bij Microneedling Dermapen behandeling en andere huidverjongende-/huidverstrakkende behandelingen.
 • Versnelling van het genezingsproces van de huid, hersteld, wondjes, littekens.
 • Verminderen van ontstekingen in de huid, roodheid, zwelling en andere symptomen van ontstekingen b.v.bij acne-behandelingen.
 • Ondersteunt bij corrigerende behandelingen voorhuidschade door de zon, b.v. hyperpigment.

L.E.D. Face masker ingezet tijdens een gezichtsbehandeling

10 minuten € 20,-

L.E.D. Face masker als losse behandeling

 • Dubbele Reiniging
 • Exfoliatie van de huid met A.H.A ‘s
 • Hyla Mask Dermapen
 • L.E.D. Face masker
 • huidverzorging

45 minuten € 65,-

L.E.D. face masker kuur

 • Dubbele reiniging
 • Exfoliatie van de huid met A.H.A.’s
 • Hyla Mask Dermapen
 • L.E.D. Face Masker
 • Hyla active serum en huidverzorging
 • Inclusief Sckin Nutricion Collageen plus voedingssuppletie

9 behandelingen, 3 x per week
30 minuten € 330,-

skin. Basis gezichtsbehandelingen

Ontspanning en huidverzorging zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden om je mooi te voelen en je huid te laten stralen.

Voor mij als professioneel huidspecialiste met jarenlange ervaring is jouw huid mijn inspiratiebron en jij als mens mijn passie.

Steeds meer mensen zijn zich bewust van een gezonde leefstijl en zoeken hier ook aansluitende huidverzorging bij. Huidverzorging in de meest pure zin van het woord. Effectief uiteraard, en tegelijk een genot om te ondergaan. En vooral ook: persoonlijk, dus af te stemmen op de specifieke behoeften van jouw huid. Kies je voor Absolution = organisch en biologisch met aandacht voor beleving in geur en textuur.  

Goede huidverzorging, ontspanning en beleving zijn het doel in alle basis behandelingen.

Behandelingen

ESSE Holistic Discovery FACIAL

Een speciale behandeling voor iedereen die kennis wil maken met de bijzondere ESSE producten en nog niet weet welke behandeling het meest geschikt is. Omdat iedere FACIAL geheel persoonlijk is start ik in deze behandeling met een huidanalyse en bespreken we samen jouw wensen, aansluitend het welkomsritueel , reiniging, exfoliant, acupressuur massage, masker met nek/schoudermassage,  guasha rozenkwarts gezichtsmassage, serum en dag- / nachtverzorging.

55 min. € 72,00

 

ESSE Holistic Signature FACIAL

De meest favoriete behandeling van mijn klanten waarbij de perfecte balans tussen diepte reiniging en ontspanning te beleven is. Hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en de kracht van probiotica voeden de huid en brengen jouw huid weer in evenwicht.

De FACIAL bestaat uit; een welkomsritueel met geurreis, oppervlakte reiniging, exfoliant , acupressuur massage, diepte reiniging , modelleren wenkbrauwen, massage met Guasha stenen of Jaderoller, massage gezicht/nekschouders, masker, serum en dag- / nachtverzorging.

75 min.  € 92,50

Geneo Radiofrequentie behandeling hele gezicht of oogcontour of bovenlip/neuslippenplooi kan als supplement toegevoegd worden

€ 20,00

ESSE Holistic Cloud 9 FACIAL

Een behandeling waar verbeteren van de huidconditie en ontspannen verwenmomenten centraal staan: een combinatie van het gebruik van natuurlijke , probiotische ingrediënten en het insluizen van hoogwaardige werkstoffen met Ultrasound tijdens deze behandeling verbeteren het opname vermogen van de huid, de doorbloeding verbeterd en de huid wordt ontdaan van afvalstoffen. Met als resultaat; de huid heeft een mooie GLOW met minder zichtbare fijne lijntjes en rimpeltjes. De FACIAL bestaat uit een Welkomsritueel,  reiniging, exfoliant, acupressuur massage, diepte reiniging, modelleren wenkbrauwen, speciaal serum met Ultrasound, ontspannende massage gelaat/ nekschouders of cupping massage, masker met scalp relief massage, serum en dag- nachtverzorging.

80 minuten  € 109,50

ESSE Holistic Probiotic S.O.S FACIAL

Een speciale behandeling vol met levende probiotica om huidproblemen en huidveroudering aan te pakken. Levende Probiotica verbetert de barrière functie van de huid waardoor deze minder gevoelig is als bij eczeem, rosacea en acne.

Ontstekingsreacties ( inflammatie) in de huid veroorzaken een verlaging van waarden in collageen en elastine waardoor vroegtijdige huidveroudering intreed. Daarnaast verbeterd probiotica de de onderlinge communicatie tussen de huidlagen en produceert anti- microbiële peptiden om het immuun systeem te boosten en ziekteverwekkers buiten te sluiten. De FACIAL bestaat uit een welkomsritueel, oppervlakte reiniging, exfoliant, acupressuur massage, anti- inflammatie massage met lymphedrainage, Probiotic ampul met alginaatmasker, massage met Jaderoller of Guasha rozenkwartsstenen en nek/schoudermassage, serum en dag-nachtverzorging.

90 minuten € 132,50

ESSE Holistic Menportant FACIAL

De FACIAL voor de mannenhuid waar de aandacht ligt op intensieve reiniging, boost in hydratatie , e.v.t.baardproblematiek en welverdiende ontspanning. De behandeling bestaat uit een welkomsritueel met hoofdhuidmassage , reiniging en peeling, diepte reiniging, bij gewenst modelleren wenkbrauwen, oor- en neushaar, stimulerende gezichtsbehandeling- en schouder-/nekmassage, masker, serum en dag-nachtverzorging.

55 minuten € 69,50

Organische & Biologische behandeling; dubbele reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen bijwerken, masker.

Omotenashi. Skin. Body. Vitality.

Resutaat: een zachte gehydrateerde en gerevitaliseerde huid.

60 minuten € 52,50 

 

Organisch & Biologische behandeling; dubbele reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen bijwerken, massage van gezicht/nek/schouders, masker.

Omotenashi. Skin. Body. Vitality.

Resultaat: verzacht fijne lijntjes en laat de huid weer stralen.

75 minuten € 74,-

DE OXYGENEO+ , DE NIEUWE SUPER FACIAL VOOR EEN MOOIE, FRISSE HUID!

De OxyGeneo+ behandeling combineert de exfoliërende (peelende) werking van een milde microdermabrasie (zonder korreltjes), fruitzuurpeeling en zuurstoftherapie van binnenuit in één behandeling. >

Na een Geneo+ behandeling is de huid diep gereinigd, fris, glad en egaler. Er is geen hersteltijd waardoor je direct weer door kunt met je dagelijkse routine!

Direct na de eerste behandeling is een natuurlijk resultaat zichtbaar. Om het optimale resultaat te verkrijgen adviseren wij een kuur bestaande uit meerdere behandelingen. Dit zal het resultaat duurzaam maken en verdiepen. Geneo is ontwikkeld om op alle huidskleuren toe te passen.

Wij adviseren wel om tenminste 48 uur na de behandeling een hypoallergene (minerale) zon bescherming te gebruiken, geen andere behandelingen te ondergaan en het thuisverzorgingsadvies van de huidspecialist te volgen.

INHOUD BEHANDELING OXYGENEO 3-IN-1 SUPERFACIAL

 • Reiniging
 • Exfoliatie, verwijderen van dode huidcellen van de bovenste huidlaag, (oxygenpods)
 • Infuse, insluizen van werkzame stoffen
 • Oxygenate, verhoging van de natuurlijke zuurstofvoorziening
 • BioCellulose Anti-Aging vliesmasker
 • Afsluitende verzorging

Oxygeneo 3-in-1, 60 minuten € 91,50

ONTHAREN BOVENLIP

Tijdens behandeling € 8,50 en als losse behandeling € 13,50

Omotenashi. Skin. Body. Vitality.

ONTHAREN BOVENLIP EN KIN

Tijdens een behandeling € 16,00 en als losse behandeling € 21,50

ONTHAREN VAN HET GELAAT

Tijdens behandeling € 19,00 en als losse behandeling € 28,50.

VERVEN WIMPERS EN/OF WENKBRAUWEN

Tjdens behandeling € 12,50
Losse behandeling € 17,00

VERVEN VAN WIMPERS ÉN WENKBRAUWEN

Tijdens behandeling €17,00
Losse behandeling €23,50

MODELLEREN VAN DE WENKBRAUWEN

Tijdens een behandeling € 12,50 en als losse behandeling € 17,00.

Omotenashi. Skin. Body. Vitality.

Wenkbrauwtreatment

Uitmeten en modelleren, verven en tips & trics voor wenkbrauw correctie met wenkbrauwpoeder.

€ 26,50

TELE’WAY

Omotenashi. Skin. Body. Vitality.

Tele’way is de kunst van het spoorloos laten verdwijnen van onregelmatigheden op de huid.

Littekenloos verwijderen van :

 • Tele’s (ontsierende adertjes)
 • Spinnaevi (rode plekjes met kleine , spiesvormige verwijde haarvaatjes, couperose)
 • Steelwratjes / bolwratjes
 • lentigo’s  (ouderdomsvlekjes)
 • Hyperkerathose (schilferige huidverdikkingen)
 • Vetbuitjes en talgcysten

Verwijderen van onregelmatigheden met Tele’way tijdens een behandeling vanaf € 25,-.

Verwijderen van onregelmatigheden met Tele’way als losse behandeling vanaf € 37,-.

Huidverjonging/verstrakking

Huidveroudering is een natuurlijk proces van onze huid met het daarbij behorende verlies aan elasticiteit en stevigheid. De huid voelt minder glad aan en is vaak wat doffer in teint.

Door het vertragen van de celproductie , hetgeen resulteert in een verminderde aanmaak van collageen en elastine door de fibroblasten, worden elastinevezels kwetsbaarder en worden sneller afgebroken. Verdunning van de huid, rimpels en verslapping is dan het gevolg. Naast het natuurlijke proces werken externe factoren als teveel blootstelling aan zonlicht zonder SPF , roken, voeding en lifestyle als versneller voor veroudering van de huid.

Onze salon heeft zich gespecialiseerd in behandelingen om de huid op een natuurlijke manier, zonder cosmetische ingrepen en fillers, haar jeugdigheid te laten vernieuwen en zolang mogelijk te laten behouden. Unieke combinaties huidverzorgingsproducten, op jouw behoefte afgestemde gezichtsbehandelingen met innovatieve apparatuur als b.v. , Microneedling, Microdermabrasie, peelings en of lichttherapie, kan de kwaliteit van de huid verbeteren, haar jeugdigheid weer teruggeven en jou laten stralen.

Door het regelmatig volgen van trainingen zorgen we dat onze certificering en kennis up-to-date blijft.

Behandelingen

ESSE Holistic Signature FACIAL

De meest favoriete behandeling van mijn klanten waarbij de perfecte balans tussen diepte reiniging en ontspanning te beleven is. Hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en de kracht van probiotica voeden de huid en brengen jouw huid weer in evenwicht.

De FACIAL bestaat uit; een welkomsritueel met geurreis, oppervlakte reiniging, exfoliant , acupressuur massage, diepte reiniging , modelleren wenkbrauwen, massage met Guasha stenen of Jaderoller, massage gezicht/nekschouders, masker, serum en dag- / nachtverzorging.

75 min.  € 92,50

Geneo Radiofrequentie behandeling hele gezicht of oogcontour of bovenlip/neuslippenplooi kan als supplement toegevoegd worden

€ 20,00

ESSE Holistic Cloud 9 FACIAL

Een behandeling waar verbeteren van de huidconditie en ontspannen verwenmomenten centraal staan: een combinatie van het gebruik van natuurlijke , probiotische ingrediënten en het insluizen van hoogwaardige werkstoffen met Ultrasound tijdens deze behandeling verbeteren het opname vermogen van de huid, de doorbloeding verbeterd en de huid wordt ontdaan van afvalstoffen. Met als resultaat; de huid heeft een mooie GLOW met minder zichtbare fijne lijntjes en rimpeltjes. De FACIAL bestaat uit een Welkomsritueel,  reiniging, exfoliant, acupressuur massage, diepte reiniging, modelleren wenkbrauwen, speciaal serum met Ultrasound, ontspannende massage gelaat/ nekschouders of cupping massage, masker met scalp relief massage, serum en dag- nachtverzorging.

80 minuten  € 109,50

ESSE Plus Holistic soft ageing FACIAL

De meest geavanceerde ESSE producten uit de ESSE plus lijn zorgen ervoor dat jouw huid op de rem trapt in veroudering en haar weer een boost in levendigheid. Hoge concentraties in Probiotica halen de maximale resultaten in lifting en versteviging van jouw huid naar boven.

De FACIAL bestaat uit een welkomsritueel, dubbele oppervlakte reiniging, exfoliant, acupressuur massage, serum insluizen met Ultrasound, collageen boost met Radio frequentie therapie, liftende massage ,intensity mask met scalp relief massage, serum en dag-nachtverzorging.

90 min. € 127,50

ESSE Holistic Probiotic S.O.S FACIAL

Een speciale behandeling vol met levende probiotica om huidproblemen en huidveroudering aan te pakken. Levende Probiotica verbetert de barrière functie van de huid waardoor deze minder gevoelig is als bij eczeem, rosacea en acne.

Ontstekingsreacties ( inflammatie) in de huid veroorzaken een verlaging van waarden in collageen en elastine waardoor vroegtijdige huidveroudering intreed. Daarnaast verbeterd probiotica de de onderlinge communicatie tussen de huidlagen en produceert anti- microbiële peptiden om het immuun systeem te boosten en ziekteverwekkers buiten te sluiten. De FACIAL bestaat uit een welkomsritueel, oppervlakte reiniging, exfoliant, acupressuur massage, anti- inflammatie massage met lymphedrainage, Probiotic ampul met alginaatmasker, massage met Jaderoller of Guasha rozenkwartsstenen en nek/schoudermassage, serum en dag-nachtverzorging.

90 minuten € 132,50

Omotenashi. Skin. Body. Vitality.Organische behandeling: Luxe behandeling waar ontspannen en weldadige verzorging van uw huid centraal staat.

Welkomsritueel, reiniging, gommage , modelleren wenkbrauwen, verwijderen onzuiverheden, Reset massage met L’Huile Addiction, Masque Thermique ( modellage masker op basis van Magnesium ter verzachting van lijntjes en rimpeltjes.

90 minuten, € 91,50

 • Reiniging
 • Enzymatische peel
 • Infuse, insluizen van anti-aging werkzame stoffen
 • Tripollar, huidverstrakking en huidversteviging (doormiddel van radio frequentie)
 • BioCellulose Anti-Aging vliesmasker
 • Afsluitende verzorging

60 MINUTEN € 99,-

Omotenashi. Skin. Body. Vitality.DE OXYGENEO+ , DE NIEUWE SUPER FACIAL VOOR EEN MOOIE, FRISSE HUID!

Microdermabrasie voor diepte reiniging, zuurstoftherapie voor verbeteren opname vermogen van de huid en een gezonde Glow, Ultrasound voor het diep insluizen van serums en ( optioneel ) radiofrequentie voor stimulatie van collageen en elastine aanmaak . 

De OxyGeneo™ technologie is een doorbraak in superieure anti-aging resultaten door de huid in de diepere huidlagen te behandelen. Exfoliatie, insluizen en zuurstofverrijking zijn het geheim van een jongere huid.

De OxyGeneo+ behandeling combineert de exfoliërende (peelende) werking van een milde microdermabrasie (zonder korreltjes), fruitzuurpeeling en zuurstoftherapie van binnenuit in één behandeling. Je huid krijgt meer volume en hij voelt direct gladder en zachter aan.

De OxyGeneo behandeling is geschikt voor elk huidtype en is helemaal naar wens uit te breiden.

Oxygeneo 5-in-1, 90 minuten € 127,50

 

DE OXYGENEO+ BEHANDELING IN STAPPEN

1. EXFOLIEERT

De Capsugen capsule exfolieert de bovenste huidlaag terwijl deze wordt beschermd met een hydraterende anti-aging gel. Overtollige dode huidcellen worden verwijderd voor een gladde, zachte en nieuwe huid.

2. ZUURSTOF

CO2 belletjes spatten zacht uiteen tegen het huidoppervlak waardoor van binnenuit zuurstof met voedingstoffen naar het behandelgebied wordt gevoerd. Het verhoogt de stofwisseling in de huid en de celvernieuwing.

3. INSLUIZEN

De Capsugen bereidt de huid voor op de opname van actieve ingrediënten. Zowel de ingrediënten uit de speciale gel die tijdens de behandeling wordt toegepast als op de verzorging die daarna wordt aangebracht.

4. TRIPOLLAR

TRIPOLLAR werkt op basis van radiofrequentie en verwarmt de (leder)huid intensief waardoor collageen vezels samentrekken. Resultaat: huidverstrakking!

DE VOORDELEN:

 • Natuurlijk zuurstofvoorziening in de huid van binnenuit
 • Optimale exfoliatie (peeling) en verbeterde celvernieuwing
 • Gelijktijdige opname van hoogwaardige ingrediënten in de huid
 • Verhoogt de werking van andere anti-aging producten
 • Meer resultaat in minder tijd
 • Gemakkelijke ‘walk in – walk out’ behandeling
 • Geschikt voor elk huidtype
 • Geschikt voor elke huidskleur en alle gelaatsgebieden
 • Kan het gehele jaar door worden ondergaan
 • Super Treatment in combinatie met bindweefselmassage
 • Voor bijna elke huid geschikt
 • Makkelijk te combineren met je gezichtsbehandeling

Na een Geneo+ behandeling voelt de huid fris, glad en verjeugdigd aan. Er is geen hersteltijd waardoor je direct weer door kunt met je dagelijkse routine!

Direct na de eerste behandeling is een natuurlijk resultaat zichtbaar. Om het optimale resultaat te verkrijgen adviseren wij een kuur bestaande uit meerdere behandelingen. Dit zal het resultaat duurzaam maken en verdiepen. Geneo is ontwikkeld om op alle huidskleuren toe te passen.

Afhankelijk van de toegepast technologieën duurt een behandeling ongeveer 30-60 minuten inclusief reiniging en nabehandeling.

Wij adviseren wel om tenminste 48 uur na de behandeling een hypoallergene (minerale) zon bescherming te gebruiken, geen andere behandelingen te ondergaan en het thuisverzorgingsadvies van de huidspecialist te volgen.

INHOUD BEHANDELING OXYGENEO 3-IN-1 SUPERFACIAL

 • Reiniging
 • Exfoliatie, verwijderen van dode huidcellen van de bovenste huidlaag, (oxygenpods)
 • Infuse, insluizen van werkzame stoffen
 • Oxygenate, verhoging van de natuurlijke zuurstofvoorziening
 • BioCellulose Anti-Aging vliesmasker
 • Afsluitende verzorging

Omotenashi. Skin. Body. Vitality.Microneedling is een bewezen effectieve behandeling om de huid te stimuleren zichzelf te vernieuwen. Doormiddel van een electrische pen met 36 naaldjes maken we kleine kanaaltjes in de huid waarbij tegelijkertijd actieve werkstoffen in de huid worden gebracht.

Anders dan een Dermaroller zijn dit geen wondjes maar kanaaltjes die binnen 7 minuten weer sluiten. Dit is belangrijk zodat er geen kans op littekenvorming of infecties is.

Dit gecontroleerd ‘ stuk maken” van de huid wordt zeer effectief ingezet bij rimpels, littekens, rosacea/acne, pigmentvlekken.

Om deze behandelingen uit te mogen voeren ben ik geregistreerd bij Dermapen en heb ik meerdere theorie- en praktijktrainingen gevolg en met certificaten afgesloten.

JE HEBT MAAR 1 HUID WEES ER ZUINIG OP

In principe is een microneedling behandeling voor iedereen boven 16 jaar geschikt. Een persoonlijke intake en goede voorbereiding/ nazorg van de huid is hier echter onlosmakelijk van elkaar.

Microneedling 1 zone ( neus lippenplooi, fronsrimpel )

30 minuten € 82,50

Microneedling Eye contour   

30 minuten € 80,-

Microneedling gehele gelaat  

60 minuten € 152,-

Microneedling gehele gelaat en hals  

60 minuten € 180,00

Microneedling lichaam 

75 minuten € 199,-

De L.E.D. Face maakt gebruik van de kracht van rood en nabij-infrarood licht. Een niet invasieve behandeling met lichtfrequenties die diep in de huid doordringen met als voordelen:

 • Verzachten en kalmeren van o.a.reactieve-, acne-, rosacea-huid
 • Stimuleren van de fibloblasten waardoor meer activiteit in de aanmaak van Collageen en Elastine. Perfecte ondersteuning bij Microneedling Dermapen behandeling en andere huidverjongende-/huidverstrakkende behandelingen.
 • Versnelling van het genezingsproces van de huid, hersteld, wondjes, littekens.
 • Verminderen van ontstekingen in de huid, roodheid, zwelling en andere symptomen van ontstekingen b.v.bij acne-behandelingen.
 • Ondersteunt bij corrigerende behandelingen voorhuidschade door de zon, b.v. hyperpigment.

Omotenashi. Skin. Body. Vitality.

L.E.D. Face masker ingezet tijdens een gezichtsbehandeling

10 minuten € 20,-

L.E.D. Face masker als losse behandeling

 • Dubbele Reiniging
 • Exfoliatie van de huid met A.H.A ‘s
 • Hyla Mask Dermapen
 • L.E.D. Face masker
 • huidverzorging

45 minuten € 65,-

L.E.D. face masker kuur

 • Dubbele reiniging
 • Exfoliatie van de huid met A.H.A.’s
 • Hyla Mask Dermapen
 • L.E.D. Face Masker
 • Hyla active serum en huidverzorging
 • Iinclusief Sckin Nutricion Collageen plus voedingssuppletie

9 behandelingen, 3 x per week, 30 minuten € 330,-

kuren/abonnementen

Wil je naast goede huidverzorging een specifieke huidzorg/ probleem aanpakken dan biedt Omotenashi Skin doelgerichte kuren ‘Therapys’ .

Omotenashi. Skin. Body. Vitality.

Iedere Therapy bestaat uit meerdere effectieve behandelingen vaak in combinatie met Sckin Nutricion voedingssupplementen en essentiele huidverzorging voor thuis.

Er zal altijd voorafgaande aan het starten van een Skin Therapy een uitgebreide persoonlijke intake en huidanalyse plaatsvinden.

Intake huidadvies

20 minuten, gratis

Behandelingen

Skin Acne Therapy Dermapen4

Een intensieve kuur voor de actieve alsook passieve acne huid. Bestaande uit 5 microneedling behandelingen incl. AHA’s Peeling en Sckin Super Greens voor thuisverzorging.

Directe resultaten:

 • een acne vrije huid
 • beter huidbeeld
 • egalere huid en fijnere poriën
 • meer zelfvertrouwen

Kuur = 5 behandelingen € 650,- waarvan 1 gratis.

Een intensieve kuur voor het corrigeren en egaliseren van de huidstructuur die onregelmatig is door littekens of gaatjes als restant van acne/ krabacne.
Bestaande uit 5 microneedling behandelingen incl. AHA’s Peeling thuisverzorging.

Omotenashi. Skin. Body. Vitality.

Directe resultaten:

 • vermindering en verdwijnen van littekens en putjes in gelaat op rug en of decolleté
 • egalisering van kleurverschillen in de huid
 • het bindweefsel wordt met collageen, elastieke en hyaluronzuur opgevuld.
 • beter huidbeeld
 • meer zelfvertrouwen

Kuur = 5 behandelingen € 650,- waarvan 1 gratis.

Een intensieve kuur om rimpeltjes te reduceren en de huid zichtbaar te verjongen en verstrakken. De gevolgen van het natuurlijke huidverouderingsproces worden met deze Therapy op natuurlijke wijze verminderd.

Huidveroudering door factoren van buitenaf als Roken, teveel U.V. straling , leefpatroon, stress… wordt geremd en teruggedraaid .

Bestaande uit 6 Microneedling behandelingen met AHA’s en vitamine complex, 1 Face Fitness behandeling alle incl. Hyla Mask of L.E.D. masker en incl. Skin Collagen plus voedingssupplement voor thuis ondersteuning.

Directe resultaten:

 • het bindweefsel wordt met collageen, elastieke en hyaluron opgevuld
  rimpeltjes verminderen
 • de huid wordt frisser en egaler
 • de hydratatie van de huid wordt verbeterd

Kuur = 8 behandelingen € 850,- waarvan 2 gratis.

Een intensieve kuur om het pigmentproces te optimaliseren en stabiliseren om zo pigmentvlekjes te verwijderen.

Bestaande uit 7 microneedling behandelingen voor dagelijkse protectie.

Directe resultaten:

 • verdwijning van pigmentvlekken
 • egale huidteint
 • beter huidbeeld
 • preventief anti-age door collageen boost

Kuur = 8 behandelingen € 850,- waarvan 2 gratis.

Voor alle ( Body ) wax behandelingen hebben we een abonnement, je betaald 5 behandelingen en je ontvangt er 6 .

Prijzen waxen/harsen

Wax bikini

€ 142,50

Wax onderbenen

€ 137,50

Wax gehele benen

€ 232,50

Wax rug

€ 162,50