Vibra-B Energetische behandeling

Waarom een energetische behandeling?

Je kent vast wel een situatie, kort of langdurig, dat je minder balans in je leven hebt dan wat je zou willen. Dat je weet dat rust en balans nodig zijn om weer ‘normaal’ te kunnen functioneren. En dat je niet weet hoe je dit voor jezelf kan realiseren. 
 
Bij een energetische behandeling is het doel om blokkades op te sporen die ontstaan zijn om wat voor reden dan ook. Dit kan stress, hormonaal, vanuit een ziektebehandeling zijn, er zijn vele redenen dat ons lichaam in disbalans komt. Het doel van de energetische behandeling is het wegnemen van de ontstane blokkades en het zelfhelende vermogen van ons lichaam te stimuleren, met als gevolg dat je je weer fitter, vitaler en energieker voelt. 
 

Wat is een energetische blokkade?

Energetische blokkades zijn ‘knopen van energie’ en blokkeren de energiestroom in jouw systeem. Als je energie niet kan stromen op de juiste manier kunnen er diverse klachten ontstaan. Vaak ook vage klachten, niet te weerleggen waar deze vandaan komen en daardoor makkelijk te negeren. Hoe vaak denk je niet achteraf, ah, dat waren de signalen? Als ik eerder onder ogen had gezien dan had ik eerder stappen kunnen ondernemen om diagnoses als bv een burn-out of overspannen situatie voor te blijven.
 

Hoe herken je energetische blokkades? 

Als je last hebt van een energetische blokkade, dan kan zich dit op diverse manieren uiten. Vaak zijn de eerste signalen vermoeidheid en lusteloosheid. 
 
Daarnaast zijn signalen als:
 
 • afname van concentratie
 • pijntjes op vaak onduidelijke plekken
 • regelmatig hoofdpijn of spanning/wattengevoel in het hoofd
 • last van onrust
 • last van emoties die niet goed verklaarbaar zijn
 • loslaten is een uitdaging
 • het verleden loslaten en accepteren is een uitdaging
 • gronden is een uitdaging
Vaak zijn het niet alleen lichamelijke klachten, maar werken deze door op emotionele vlak. Bijvoorbeeld een blokkade bij jouw hartchakra, ervaar je misschien naast spanning op je borst en oppervlakkige ademhaling dat je moeilijk liefde kunt geven en ontvangen?
 
De samenloop van vaak relatief ‘kleine, vage’ klachten maakt dat het soms moeilijk is voor jezelf te herkennen dat je last hebt van energetische blokkades.
En, in deze huidige tijd waarin we leven met een hoge werk en prestatiedruk, veel prikkels en weinig me-time, kunnen we helaas vaststellen dat eigenlijk iedereen we in hoge en minder hoge mate blokkades opbouwt.
 

Hoe ontstaan energetische blokkades?

Er zijn vele veroorzakers van energetische blokkades. Een onverwerkte situatie, ziekte of ongeluk of een overload aan prikkels die je moet verwerken zijn veroorzakers van blokkades. 
Wat de een makkelijk naast zich neer kan leggen, is de ander na 3 weken nog over aan het nadenken en een plekje te geven. Er is geen goed of fout, we zijn nou eenmaal verschillend van elkaar.
 
Jouw lichaam werkt samen met het gevoel en verstand. Als een van deze 3 de ervaring minder goed kan verwerken dan is er een remming in de energie. Hoe langer de remming duurt, hoe grote de blokkade wordt.
 

Hoe kom je af van energetische blokkades?

Er zijn diverse manieren om een energetische blokkade op te lossen. 
De meest bekende voor is door een behandeling te ontvangen van een magnetiseur, healer of reikimaster.
Meditaties gericht op de doelstelling die jij voor ogen hebt, dus bijvoorbeeld ontspanning, acceptatie, loslaten, kunnen enorm helpen om meer rust en balans te geven.
De innovatieve Vibra-B werkt effectief en snel bij het oplossen van blokkades. De Vibra-B werkt 100% natuurlijk, veilig, niet invasief en geen site-effects. Ons lichaam bestaat uit vibraties. Door te werken met vibraties wordt de behandeling een met het lichaam wat een aangenaam en direct werkzaam effect heeft. Het biedt direct ontspanning en energie. 

Vibra-B Ontspanning

Hectiek, stress, drukke baan, kinderen, té weinig uren in de dag en geen tijd voor jezelf. Herken je dit gevoel?

 

Waarom een ontspannende behandeling?

Je herkent vast het bovenstaande, de hectiek met de bijbehorende stress krijgt steeds meer de overhand in ons dagelijkse bestaan.
Ons lichaam is sterk en kan zich keer op keer weer herstellen. Een machtig mooi fabriekje, totdat je lichaam de overload niet meer aankan en je lichaam zich niet meer kan herstellen. Het is erin geslopen, dat is dit is een langzaam proces en ‘ineens’ is het er dat je vele of vage klachten krijgt.  Je hebt vast wel eens om je heen gehoord, ‘ineens was ik ziek, ineens had ik een burn-out, ineens was ik allergisch”. Dat is niet zo, je lichaam kan het niet meer aan zich keer op keer te herstellen van de aan haar blootgestelde prikkels. 
De weegschaal is uit balans, en het heeft tijd nodig weer terug in balans te komen.

 

Kan ik mij lichaam ontstressen? 

Door jouw lichaam te resetten worden blokkades opgeheven en ontspant je lichaam. De doorstroming komt weer op gang en wordt weer in een goede conditie teruggebracht. Hoe fijn zou het zijn om meer ontspannen de dag door te komen, je minder vermoeid te voelen en weer vitaler te zijn? Beter te slapen, beter met stress om te gaan en minder prikkelbaar zijn.

 

Hoe kan ik mijn lichaam resetten?

Ervaring heeft uitgewezen dat je met 6 Viba-B behandelingen een significant verschil zal ervaren. De Vibra B behandeling is pijnloos is en geeft geen
schade aan de huid en het lichaam. De combinatie van werken op jouw lichaam en signalen afgeven aan de brein, maakt dat 20 minuten behandelen met de Vibra-B gelijk staat aan 2 uur training. Training geeft jouw lichaam vitaliteit, ontspanning, doorbloeding etc. En als je al moe bent, kan de sportschool net teveel voor je zijn. 
 
Tijdens deze behandeling lig je ontspannen, krijg je een koptelefoon met heerlijke, speciaal ontwikkelde binaural muziek op en kan je je wanen op een plek waar jij graag wilt zijn.
 
Ben jij toe aan RUST, HELDERHEID en ONTSPANNING? 

Vibra-B Cosmetische body-behandeling

Waarom een cosmetische body-behandeling?

Zit jij lekker in je vel of vind je dat er wel wat aandacht gegeven kan worden aan jouw lichaam?
Misschien heb je last van cellulite, of heb je liever juist aandacht voor de afslanken of wil je dat de huid sterker en strakker wordt.
Bodycontouring in de breedste zin van het woord kan behandeld worden met de Vibra-B.
 
Het doel van de cosmetische behandeling is de doorbloeding optimaal te stimuleren, de hormonale disbalans te normaliseren en de fibroblast die verantwoordelijk is voor de aanmaak van collageen en elastine weer fit te maken.
Door het zelfhelende vermogen van ons lichaam te stimuleren, is het gevolg dat je je weer fitter en vitaler voelt en de huid er nog beter uit gaat zien!
 

Welke effecten geeft de Vibra-B body-behandeling?

Door jouw lichaam te activeren worden blokkades opgeheven en ontspant je lichaam. De doorstroming komt weer op gang en wordt weer in een goede conditie teruggebracht. 
 
Dit heeft een gunstig effect op:
 
 • cellulite
 • afslanken
 • vermindering bij littekens
 • vermindering bij verklevingen 
 • huidversteviging
 • doorbloeding
 • draineren
Hoe fijn zou het zijn om een strakker lichaam te hebben en tevens een positief effect op vermoeidheid en vitaliteit. 
 

Hoe kan ik mijn lichaam verbeteren?  

Ervaring heeft uitgewezen dat je met 10 Viba-B behandelingen er een significant verschil voor-na verschil is. De Vibra B behandeling is pijnloos is en geeft geen schade aan de huid en het lichaam. De Vibra-B zorgt juist dat je lichaam in een betere conditie komt, je lichaam strakker wordt en je beter in je vel gaat zitten, letterlijk en figuurlijk.
 
De combinatie van werken op jouw lichaam en signalen afgeven aan de brein, maakt dat 20 minuten behandelen met de Vibra-B gelijk staat aan 2 uur training. Training geeft jouw lichaam vitaliteit, ontspanning, doorbloeding etc. 
 
Tijdens deze behandeling lig je ontspannen, krijg je een koptelefoon met heerlijke, speciaal ontwikkelde binaural muziek op en kan je je wanen op een plek waar jij graag wilt zijn.