logo omotenashi

 

THERAPEUTISCHE BEHANDELINGEN

FRESH & CLEAN AHA

40 MINUTEN € 43,50

Een doeltreffende behandeling die zich richt op huidproblemen zoals: acne, puistjes, littekens, grove porieen. In combinatie met AHA fruitzuren voor een efficiente diepte reiniging en regulatie van talg.

 

 


FRESH & CLEAN MET DIAMOND TOUCH THERAPY

45 MINUTEN € 69,00

Een prachtige intensieve combinatie van Micro Dermabrasie ( niet bij actieve acne), reiniging en vernieuwing van de huid.

 

 

 


img omotenashi cenzaa acne en clarifyACNE & CLEARIFY THERAPY

60 MINUTEN € 92,40

Een doeltreffende behandelingen die zich richt op huidproblemen zoals o.a. acne, puistjes en littekens! Het behandelplan werkt volgens de Inside & Outside filosofie en bevat een aantal stappen; voedingstips,een reinigende fase om de afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen, acne behandeling en thuisverzorging. Intakegesprek, huidanalyse, welkomstritueel, reiniging, AHA fruitzuur en/of bindweefselmassage, ampul & Herbal Powder masker.


ROSACEA & COUPEROSE

img omotenashi cenzaa get the results

 60 MINUTEN € 92,40

Vertoont uw huid blijvende roodheid, harde rode bultjes of ontsierende adertjes? Dan is dit de behandeling om roodheid en irritatie tegen te gaan en te verzachten. Huidanalyse, welkomstritueel, speciale oppervlaktereiniging, ampul, manuele lymfedrainage en peel off masker. 

 

 


WHITENING & BRIGHTENING

img omotenashi cenzaa whitening and brightening

60 MINUTEN € 92,40

Vertoont uw huid ongewenste pigmentvlekjes, een doffe teint of ontsierende huidverkleuringen? Boek dan deze behandeling voor een stralende en vlekkeloze huid! Huidanalyse, welkomstritueel, oppervlaktereiniging, intensieve dieptereiniging, ampul, fruitzuurbehandeling en modelage masker. 

 

 


DERMA PEEL THERAPY

img omotenashi dermapeel45 MINUTEN € 59,00

Een big happening of event? Boek dan deze huidverjongende fruitzuurbehandeling! Huidanalyse, speciale oppervlakte- en dieptereiniging, AHA fruitzuurbehandeling, masker, dag- of nachtverzorging. 

 

 

 


ENGERGY BOOTCAMP

45 MINUTEN € 52,50

Een intensieve bindweefselmassage om de huid beter te doorbloeden, afvalstoffen sneller af te voeren en daarmee de huidconditie te verbeteren en huidveroudering voor te zijn.

 


BINDWEEFSEL SHOCK THERAPY

img omotenashi cenzaa bindweefsel shock therapie45 MINUTEN € 59,00

Bindweefselmassage zorgt voor een frisse uitstraling en een liftend effect. Huidanalyse, oppervlakte- en dieptereiniging, bindweefselmassage met ampul, masker, dag- of nachtverzorging. 

 

 

 


BOTULINE SHOCK THERAPY

img omotenashi cenzaa botuline shock105 MINUTEN € 101,00

De Botuline Beauty is een unieke behandeling met een natuurijk mini facelift effect. De combinatie van het Botuline Beauty masker en activerende uitgebreide bindweefselmassage zorgt voor een frisse uitstraling en een liftend effect. Huidanalyse, geurreis, welkomstritueel, speciale oppervlakte- en dieptereiniging, bindweefselmassage met ampul, Botulinemasker, dag- of nachtverzorging. 

 

 


SAY GOODBYE TO WRINKLES

img omotenashi goodbye to wrinkles60 MINUTEN € 108,00 + SKIN BOOST AMPULLEN VOOR THUIS

Huidanalyse, oppervlakte- en dieptereiniging, ampul met bindweefselmassage, AHA (fruitzuren) therapie, dag- of nachtverzorging.

Ter behoud van het resultaat een ampullenkuur voor thuisgebruik t.v.w. € 51,85.

 

 


MICRONEEDLING DERMAPEN

img omotenashi cenzaa dermapen

Losse behandeling gelaat € 150,00

Enkele zone (bovenlip, voorhoofd, fronslijn, neus- lippenplooi) € 80,-.

Behandeling na intake en daarvoor geschikte huid.

 

 

 


Upgrade Diamond Touch

15 MINUTEN € 35,00

Upgrate Diamond Touch Therapy  - Microdermabrasie- is mogelijk in iedere behandeling mits de huidconditie er geschikt voor is.

 

 


Upgrade Botuline masker

€ 20,00

Upgrade Botuline Look “ eye”

€ 15,00

Upgrade ampullen of Fruitzuren

€ 7,50