logo omotenashi

 

Bindweefselmassage

Deze huidverbeteringmassage bestaat uit een combinatie van pincements- en bindweefselmassage van decolleté, hals en gelaat. De pincementsmassage beïnvloedt het regulatie-systeem van de huid zodat direct verbetering optreedt van alle huidfuncties en herstel van de huid. De Bindweefselmassage verbetert de huidstructuur daar het de bindweefselcellen (fibroblasten, collageen, elastine ) stimuleert en de “ matras van de huid” dikker en steviger maakt, de doorbloeding stimuleert en het opname vermogen van de huid verhoogt. Efficiënte opname van je verzorgingsproducten. Resultaat is een verbeterde huidconditie, meer huidspanning, minder rimpels en dus een jeugdiger uitzien.

Voor effectief, doelgericht en langdurig resultaat wordt bindweefselmassage in kuurverband aanbevolen 3 weken 1 maal per week een behandeling, aansluitend 3 weken rust, daarna weer 3 wekelijkse behandelingen tot maximaal 12, afhankelijk van het te bereiken doel en de huidconditie.

Prijzen

Kuur 12 behandelingen tevens Absolution Solutions Anti-age serum ter ondersteuning voor thuis, € 875,00.

Kuur 6 behandelingen tevens Absolution Solutions Anti-age serum ter ondersteuning voor thuis € 500,00.

Losse bindweefsel behandeling decolleté, hals en gelaat 75 minuten. Inclusief reiniging en Absolution Masque Thermique (tijdens masker voet-/armmassage) € 79,50.

Tijdens een behandeling bindweefselmassage 25 min. Gelaat of decolleté/ hals, Bijboeken € 33,00.