• img header omotenashi buddha sfeer

logo omotenashi

 

Omotenashi schoonheid met beleving Bobeldijk


Luister naar jezelf en luister naar je huid.

Ontspanning en huidverzorging zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden om je mooi te voelen en je huid te laten stralen.

Voor mij als professioneel huidspecialiste met jarenlange ervaring is jouw huid mijn inspiratiebron en jij als mens mijn passie.

Steeds meer mensen zijn zich bewust van een gezonde leefstijl en zoeken hier ook aansluitende huidverzorging bij. Huidverzorging in de meest pure zin van het woord. Effectief uiteraard, en tegelijk een genot om te gebruiken. En vooral ook: persoonlijk, dus af te stemmen op de specifieke behoeften van jouw huid. Producten en behandelingen met een ziel. Samengesteld uit alleen de beste ingredienten – direct uit de natuur of biologisch geteeld en ecologisch verantwoord.

Trots ben ik dan ook om met Omotenashi de eerste beauty salon in West-Friesland te zijn die exclusief met Absolution Creative Apothecary bio-cosmetica werkt. Daarnaast werk ik met Cenzaa'Om een gezonde huid te houden en te krijgen moeten we de huid laten ademen en maken we geen gebruik van minerale oliën'.

Cenzaa haalt het beste uit twee werelden:

  • 100% natuurlijke ingredienten;
  • en het unieke PCN2 Systeem ®, een intelligente en doeltreffend systeem, Phytoceuticals, Cosmeceuticals, Nutraceuticals en Neuroceuticals, dat diep door de huid dringt en zorgt voor baanbrekende cosmedische huidverbetering. 

Hiermee laat Omotenashi een vingerprint achter in een toekomstige mooiere wereld met mooie mensen.

Door persoonlijke ervaring en uitproberen ben ik volledig overtuigd van de door mij in de salon gekozen huidverzorgende cosmetica merken en behandelingen die een combinatie vormen van huidverzorging en huidverbetering.

Bij Omotenashi schoonheid met beleving zal jij je welkom voelen, gezichtsbehandelingen, massages en voetbehandelingen vinden volgens de laatste kennis en technieken met veel persoonlijke aandacht en als doel een gezonde stralende huid en het gevoel de wereld weer aan te kunnen.

Peggy van der Zel - Omotenashi

Omotenashi schoonheid met beleving is 5 dagen per week geopend en zelfs 3 avonden per week en de zaterdag ben je van harte welkom voor fijne behandelingen, advies en met zorg verpakte kadobonnen. Neem contact met mij op voor meer informatie over de kadobonnen.

Een knipoog naar de hectiek van alle dag, laat de wereld maar even wachten ……… 

Met verzorgde groet, Peggy van der Zel.

 

Facebook

 

Nieuws & Inspiratie


img logo absolution cenzaa logo zwart  img logo depileve img logo ecocert

Cosmetique Totale img logo az  img dermapen


Huidtherapie bij schoonheidssalon Omotenashi Bobeldijk

Vanaf nu is er een nieuwe samenwerking van start gegaan met Cosmetique Totale en Schoonheidssalon Omotenashi Bobeldijk.
Cosmetique Totale werkt met medisch specialisten die werken met de meest geavanceerde lasermethodes. U kunt er terecht voor de behandeling van:
• Acne / acne littekens
• Definitief ontharen
• Couperose
• Pigmentvlekken
• Ouderdomsvlekken
• Huidverjonging / Rimpelbehandeling
• Huidverstrakking
• Littekenbehandeling
• Kalknagels

Cosmetique Totale werkt uitsluitend met hbo geschoolde en BIG geregistreerde huidtherapeuten, die tevens lid zijn van de beroepsvereniging NVH. Zo maken wij het mogelijk dat u voor veel behandelingen in aanmerking kunt komen voor vergoeding door uw zorgverzekeraar.

Voor de behandeling van bovenstaande huidklachten maakt de huidtherapeute gebruik van de meest vernieuwde behandeltechnieken, zoals eMatrix technologie en het Elos systeem.

E-Matrix

De eMatrix technologie is de nieuwste laserbehandeling voor gezicht en hals uit Amerika.
Perfect bij huidverjonging/-verbetering, maar ook hét wapen tegen acne littekens.

Wat doet de eMatrix?

Met gefractioneerde radiofrequente energie (RF) worden er in de diepere huidlaag nieuwe huidcellen aangemaakt, die een hogere spankracht hebben dan voorheen. Deze nieuwe huidcellen zorgen daardoor voor een liftend effect. Daarnaast laat de eMatrix nog eens extra warmte achter in de diepere huidlagen, waardoor collageen en elastine in een verhoogd tempo worden geproduceerd. Zo wordt uw huid niet alleen verstevigd, maar ook gladder. De behandeling biedt dus ook een ideale oplossing bij acne littekens.

Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van laser of lichtenergie, is de behandeling met eMatrix uiterst veilig en geschikt voor alle huidtypes. Tevens wordt de behandeling uitsluitend door een hbo-geschoolde en kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeut van Cosmetique Totale uitgevoerd, zodat u altijd van professionaliteit gegarandeerd bent.

Voor wie is de eMatrix behandeling geschikt?

De eMatrix is bij verschillende huidklachten inzetbaar. Rimpels, kraaienpootjes, acne littekens, grove poriën, pigmentvlekken, huidveroudering, vale teint, littekens, ouderdomsvlekken, rokershuid en zonbeschadigingen zijn verleden tijd na deze unieke behandeling. De eMatrix is veilig bij alle huidtypen, van een blanke huid tot een negroïde huid.

Ook het Elos systeem van Cosmetique Totale helpt u bij het verwijderen van vervelende huidklachten. Zo zijn overbeharing / ongewenste haargroei, pigmentvlekken en couperose verleden tijd met Elos.

ELOS lasertechnologie

Het Elos systeem is een unieke behandelmethode vergeleken met voorgaande lasers en ipl behandelingen, doordat Elos gebruik maakt twee energiebronnen, namelijk lichtenergie en radiofrequente energie (RF). Hierdoor wordt het mogelijk gemaakt om niet alleen zwarte haren te behandelen, maar ook blonde, grijze, rode of bruine. De haarzakjes in de huid worden door de energie vernietigd, zodat er geen nieuw haar meer kan groeien. Ook maakt deze behandelmethode het mogelijk elk huidtype te behandelen, van een blanke tot een negroïde huidskleur. Het enige wat u tijdens de behandeling voelt zijn kleine prikjes. Na de behandeling kunt u de dagelijkse activiteiten gewoon weer voortzetten, zonder dat u er iets van ziet. Evenals bij de behandeling van couperose of pigmentplekken.

Interesse?

Bent u nieuwsgierig geworden en zou u graag willen weten welke behandeling bij u mogelijk is? Vraag dan nu bij Schoonheidssalon Omotenashi Bobeldijk – 06-21491507 een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan met één van de huidtherapeutes van Cosmetique Totale. Zij kunnen u precies vertellen welke behandeling bij uw huidklacht geschikt is en of u in aanmerking komt voor vergoeding door uw zorgverzekeraar.
Ook kunt u voor het maken van een afspraak bellen met Cosmetique Totale: 0172-782419.
Meer info op www.cosmetique-totale.nl


Facials

img teaser omotenashi facial hot towel

Reinigen, onzuiverheden verwijderen, verzorging. Resultaat: een zuivere huid, verkleinde poriën, balans.

Lees meer...

Epileren, Waxen & Verven

img box omotenashi epileren

Door het gebruik van speciale warme filmhars, afgestemd op de zone van ontharing, wordt op een zachte maar effectieve manier de overtollige haargroei van gezicht of lichaam verwijdert en de huid niet beschadigd.

Lees meer...


Massages

img box omotenashi massage

Lees meer..

Peelings

img box omotenashi peeling

Deze speciale behandeling geeft een uniek resultaat! Het is de meest professionele en diepgaande peeling die wordt uitgevoerd in de schoonheidssalon.Dit is een uitbreiding van behandelingen voor de ervaren salons- en instituten die resultaatgerichte huidverbetering willen bieden.

Lees meer...


Waxing - Bodycare

Regelmatig harsen/waxen kan als resultaat geven dat de haargroei op deze behandelde plek minder terugkomt. Hormonale invloeden of medicijn gebruik staat hier buiten.

Lees meer...

Pedicure & Manicure

img box omotenashi manicure

Voetscrub, nagels korten, verzorgen en egaliseren, bijwerken licht eelt, voet massage.

Lees meer...


Wedding Events

img omotenashi wedding events

Omotenashi Wedding events organiseert kleinschalige bruidshows op prachtige locaties in de regio Noord Holland. Toekomstige bruidsparen inspireren en begeleiden in de voorbereidingen naar hun mooiste dag door professionals en trendsetters binnen de trouwbranche.

Lees meer...